U bevindt zich hier: 

>> Massage behandelingen  >> Algehele lichaam massage 

    

  

Algehele lichaam massage

 

Deze bestaat uit een dynamische, intuïtieve en een polariteitmassage.

Ik start met een dynamische massage d.m.v wiegen, rollen en rekken welke het lichaam in beweging brengt. Daarna volgt de intuïtieve massage d.m.v strijken, kneden en rollen. Als afsluiting gebruik ik de polariteit massage om de energiestroom weer in balans te brengen.

Intuïtieve massage
Eerst wordt je op een zachte manier strelend gemasseerd (effleurage) om je los te maken en vertrouwd met de aanraking en te zorgen dat je tot rust komt. Vervolgens wordt d.m.v middelsterke druk, de doorbloeding gestimuleerd. Hierna wordt d.m.v sterke druk, het spier en vetweefsel losgemaakt. Als afsluiting wordt de huid weer op een zachte manier los gestreken. Zo wordt het gehele lichaam aangepakt, rug, nek, schouders, benen, hoofd, buik, armen.

Persoonlijke wensen.
Ik kan de massage natuurlijk altijd aan je persoonlijke wensen aanpassen: als je b.v erg van wierook houdt, kun je dit aangeven. Ik steek niet standaard wierook op omdat niet iedereen hier van houdt. Ook heb ik verschillende soorten muziek zoals Era, Samourai, Enigma, Sky dreaming maar ook soft soul. Je kunt die vooraf aangeven. Je kunt een massage geheel op maat maken, ik kan de massage wat steviger geven of met meer gevoel.