U bevindt zich hier: 

>> Massage behandelingen  >> Energetische massage 

    

  

Energetische massage

 

Massage Praktijk Rachel Almere verzorgt heerlijke, diepwerkende, energetische massages. De massages zijn op de eerste plaats ontspannend en vitaliserend. Daarnaast hebben ze een therapeutische werking doordat ze energetisch reinigend zijn en helpen bij het opheffen van blokkades en het verbeteren van de doorstroming.

Spanningen kunnen zich na verloop van tijd uiten in hoofdpijnklachten, vermoeidheid of gewoon het gevoel geven niet lekker in uw vel te zitten. Wanneer u na een lange periode weer gesport heeft of te lang achter een beeldscherm heeft gewerkt en de volgende dag voelt u het al komen: stijve spieren, schouders die vast zitten of ander ongemakken.

Wat doet de massage voor u:
- Het stimuleert de circulatie van energiesystemen, energie met informatie
- Vermindering van stress, pijn en spanning in het lichaam
- Versterken van de algemene gezondheid, de weerstand
- Het is gewoon prettig en geeft u weer nieuwe energie.
- De massage die wordt toegepast is een zachte helende energetische massage en is daardoor ook geschikt voor personen met pijnklachten.

Energetische massage is een massage waarbij de energie (met informatie) in uw lichaam in beweging wordt gebracht. Het geeft zowel een geestelijke als lichamelijke ontspanning en er ontstaat een betere aan- en afvoer van bouwstoffen en afvalstoffen in het lichaam, waardoor ook een verbeterde stofwisseling en spierfunctie optreedt.

Energetische massage is gebaseerd op de theorie dat er in het lichaam een energiepatroon (meridianen) bestaat waarvan het lichaam gebruik maakt om zichzelf te genezen. In ons lichaam liggen ook onze belevenissen "opgeslagen". Opeenhoping op één plek van emoties en onderliggende (vaak onbewuste) gedachten kunnen blokkades veroorzaken. Op termijn kunnen die blokkades een tekort op andere plaatsen veroorzaken waardoor daar lichamelijke klachten ontstaan.

Energetische massage is een zachte intuïtieve massage.