U bevindt zich hier: 

>> Massage behandelingen 

    

  

Massage behandelingen

 

De eerste behandeling duurt 1 uur en 15 min. Ik begin met een anamnese af te nemen. Dat is een eerst kennismaking en intake gesprek waarin de aanleiding van het bezoek wordt besproken. Wanneer zijn de klachten begonnen, wat betekent de klacht voor iemand en wat heeft hij / zij er tot nu toe mee gedaan? Wat zijn de verwachtingen? Ook zijn er vragen van meer algemene aard zoals medicijngebruik en ziekenhuisopnames.

Op basis van het voorgesprek en de behoefte van iemand wordt er gekozen voor een bepaalde massagemethode. Bij de volgende afspraak, die ruim 1 uur duurt, wordt weer vooraf afgestemd op wat er dan speelt en wat de meeste aandacht vraagt.

Voorbereiding op de massage.

  • Om optimaal van de massage te genieten, let dan op de volgende zaken:
  • Zorg dat je niet met een volle maag aankomt.
  • Probeer ervoor te zorgen dat je vlak voor de massage wat rust neemt, dus kom niet te gehaast aan.
  • Zorg ervoor dat je ook na de massage voldoende aantal glazen water drinkt om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.
  • Na de massage kunt je rustig even bijkomen, jezelf aankleden en een glas water drinken.

 

Binnen mijn praktijk heb ik verschillende vormen van massage:

 

Algehele lichaam massage Deze bestaat uit een dynamische, intu tieve en een polariteitmassage. Ik start met een dynamische massage d.m.v wiegen, rollen en rekken welke het lichaam in beweging brengt.
>>> meer

Hand en Voetreflexologie De voeten weerspiegelen wat zich in het lichaam afspeelt. Wat er bewust of onbewust gebeurt, is terug te vinden op de voeten.
>>> meer

Energetische massage Massage Praktijk Rachel Almere verzorgt heerlijke, diepwerkende, energetische massages. De massages zijn op de eerste plaats ontspannend en vitaliserend.
>>> meer

Holistische massage Holistisch komt van het woord Holos dat heel" betekent. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt.
>>> meer

Stoelmassage De stoelmassage, een massage uitgevoerd op een speciaal ontworpen stoel, is al eeuwen oud en komt oorspronkelijk uit Japan.
>>> meer

Metamorfose massage Een eenvoudige, zachte methode die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei. Een beh...
>>> meer