U bevindt zich hier: 

>> Massage behandelingen  >> Metamorfose massage 

    

  

Metamorfose massage

 

Een eenvoudige, zachte methode die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei.
Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom, op de voeten, de handen en het hoofd. De massage brengt je terug bij jezelf, bij je eigen innerlijke weten. Op die manier krijgt men inzicht in het doel van het eigen leven. Daardoor kan de massage bij veel mensen een verandering op gang brengen: vandaar de naam metamorfosemassage.

Bij de metamorfose massage is de houding en intentie van de therapeut van groot belang. Bij een metamorfose is de therapeut zonder oordeel en zonder verwachtingen aanwezig.

Om te werken aan bewustzijn, verwerken van (oude) emoties, na trauma’s of ernstige ziekte, psychische klachten, ook hormonale klachten of gewoon voor een heerlijke ontspanning.
Deze methode is ook te gebruiken bij mensen in een terminaal stadium.
Dan kan het helderheid geven in wat ze nog kunnen doen/oplossen en meer vrede en minder angst geven om te sterven.

Voor wie:
De massage is ontspannend om te geven en te ontvangen. De mensen die zich laat behandelen zijn niet ziek en hebben geen lichamelijke klachten.
Ze zijn bijvoorbeeld niet helemaal gelukkig met hun huidige baan maar weten niet wat ze wel willen.

Zwangerschap:
Indien een vrouw zwanger is veranderd er er heel veel. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel. Ook de baby heeft veel aan de behandeling want ook voor de baby is de geboorte en de komst op aarde een hele verandering.
Metamorfosemassage is dus tijdens de zwangerschap en na de bevalling een uitkomst voor moeder en kind.

Voor wie niet:

De massage is niet geschikt voor mensen die een ernstige depressie hebben. Tevens is de therapie niet geschikt voor mensen die het leven niet meer ziet zitten en aan zelfmoord denken.

Behandeling:

Een complete behandeling duurt 45 minuten en wordt gegeven terwijl u ligt op de behandeltafel (handen en voeten) en eventueel zittend (hoofdmassage).